Klacht POSTNL: Te laat bezorgen van 2 brieven over boetes

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 644064
Gebruiker
KleineMuis#266
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Veel te laat bezorgen van een brief van Euro Parking Collection PLC, waardoor ik een boete niet op tijd heb kunnen betalen, het was zelfs niet meer mogelijk de verhoging te betalen of een bezwaar op tijd in te dienen in de dienen. Een maand later kreeg ik weer een brief van het EPC waarin vermeld stond dat ik 14 dagen respijt kreeg om te betalen, maar die termijn was ook alweer ruim verstreken. Nu vrees ik nog veel hogere kosten of zelfs een deurwaarder op bezoek.

Gewenste oplossing

Ik wil bewijs hebben van de bezorgdata
Geboden oplossing
Postnl zegt geen track en trace code voor gewone brieven te gebruiken. Maar op belangrijke post zouden ze toch op zijn minst een gewone stempel kunnen zetten met de datum, zoals vroeger. Dat had mij veel ellende gescheeld.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer, mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een vraag heeft over twee ontvangen poststukken. Het spijt mij dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  U geeft aan dat u de bezorgdata van deze poststukken wilt weten. Briefpost heeft echter geen track en trace code en is dus niet te traceren in het postproces. Tot mijn spijt heb ik deze data daarom niet voor u en kan ik u hiermee niet helpen.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,
  PostNL Klantenservice

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen