Opgelost door POSTNL: Te late levering

happy Opgelost
Zomer20!9

De laatste tijd gebeurd het regelmatig dat ik op de datum dat een bestelling zou worden bezorgd, in de middag bericht krijg dat de bestelling een dag later pas geleverd wordt.
Helaas ook vandaag weer.
Ik vind dit heel vervelend, je blijft er voor thuis en dan kost het je nog een dag,
ook de winkel waar het besteld is laat mij weten dat het vandaag geleverd zou worden.

Dat de datum van levering nagekomen gaat worden door Post NL
Dag later bezorgd.
opgelost
happy

POSTNL
    Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de bezorging van uw pakketten. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

Ik snap dat dit niet ideaal is voor u. Het grootste deel van de pakketten wordt inderdaad binnen 24 uur bezorgd, een klein deel kan wat vertraging oplopen in de sortering wat nu helaas is gebeurd. Mijn collega's zijn hier achter de schermen volop mee aan de slag. Dus ik verwacht dat het binnenkort beter gaat.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?