Klacht POSTNL: USPS pakket: Addressee not available - Addressee advised to pick up the item AMSTERDAM INTERNATIONAL
De klacht
Ik heb een pakket besteld bij firma Carissimi Publications, uit Los Angeles, VS. Op de website USPS staat het volgende mbt mijn pakket: Addressee not available - Addressee advised to pick up the item AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENT, NETHERLANDS. Referentienummer: LZ970014880US.Mijn adresgegevens zijn gewoon bekend bij het bedrijf. Als het pakket al zou zijn aangeboden, dan heeft de bezorger in elk geval geen briefje in mijn brievenbus achtergelaten waar het pakket kan worden opgepikt. Bovendien ben ik benieuwd wat er wordt bedoeld met: "addressee being notified", volgens mijn beste Engels is de strekking ervan dat ik van iets op de hoogte zou moeten worden gesteld...
De oplossing
Ik zou graag willen dat het pakket alsnog wordt bezorgd, of dat ik hoor waar ik het kan ophalen.De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.