Klacht POSTNL: zoekgeraakt pakket Post.nl

Klachtnummer
# 283220
Gebruiker
mark de leng
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Er is voor mij een pakket verstuurd vanuit Virginia Amerika maar tot op heden heb ik het nog niet ontvangen. Ik kan wel zien via de track en trace code dat het 3 okt jongsleden is gearriveerd in Nederland, en is gesorteerd in het sorteercentrum. Ik heb al contact gehad met Post.nl maar ze kunnen mij niet verder helpen omdat het pakket niet verzekerd is. Ik kan zelf ook niet een onderzoek laten starten door Post.nl . De afzender heeft contact opgenomen met US-postal waar het pakket vanuit Amerika mee is verzonden. En die zeggen omdat het de grens is gepasseerd ligt het probleem bij Post.nl Ik vind het niet kunnen dat post.nl zo met de pakketten van zijn klanten omgaat.

De oplossing


Een gedegen onderzoek starten en zorgen dat mijn pakket boven water komt. En zorgen dat het op het juiste adres bij mij wordt afgeleverd.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer mevrouw De Leng,

  Dank u wel voor uw bericht op deze website. Uit uw bericht begrijp ik dat een zending uit Amerika nog niet is afgeleverd.

  Ik begrijp dat het ontzettend frustrerend moet zijn dat het zo lang duurt. Ik heb voor u gekeken naar de zending en ik zie dat deze retour is gestuurd omdat het label niet meer leesbaar was. U kunt het beste contact opnemen met de afzender. De afzender zal dit met het buitenlandse bezorgbedrijf moeten oplossen. Mijn excuses voor het ongemak die u heeft ervaren.

  Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice: http://www.postnl.nl/klantenservice

  Met vriendelijke groet,

  Jurgen
  PostNL

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen