Klacht Prevenda Makelaar: wanprestatie door prevenda

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 295410
Gebruiker
Klachtprevenda
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Wij wilden onze te koop staande woning verhuren. ING Bank eist dat dit via een van de geselecteerde partners gebeurd. Wij hebben hiervoor Prevenda ingeschakeld. Het premiumpakket afgesloten waarbij Prevenda huur int en door stort naar ons. Echter als de huurder niet betaald gaat het mis. Prevenda doet onvoldoende om het geld te innen en liegt over de ondernomen acties.
Wanneer je hen hierop aanspreekt wordt het contract eenzijdig en onrechtmatig beëindigd door prevenda. Het feit dat de slecht functionerende en onjuist informerende medewerker de vrouw van de eigenaar is, helpt de situatie ook niet. vervolgens hebben zij de vooroplevering en de eindoplevering niet meer uitgevoerd, ook heeft de huurder nog borg staan bij prevenda en heeft men nog sleutels van onze woning. Men weigert contact en dreigt zelf met aangifte voor stalking (omdat we 7x in 1 maand hebben gebeld!!).

Gewenste oplossing

Sleutel terug, borg terug, schadevergoeding voor het niet naleven van het contract en openbare excuses.
Schade die wij zover hebben geleden zijn onder meer de advocatenkosten voor het opeisen van de huurachterstand en onderzoek naar werkwijze van Prevenda.
Bedrag loopt nog op maar is reeds 1200,00
Daarnaast zal de KLB nog moeten aangeven hoe hoog de kosten voor klachtengeld zijn. (vreemd overigens dat je voor het indienen van een klacht vooraf moet betalen!)

Geboden oplossing
Er is is geen reactie op onze klacht gekomen van Prevenda. Absoluut een aanrader om GEEN zaken met dit bedrijf te doen. Anders dan dat de bedrijfsnaam doet vermoeden zorgt dit bedrijf er juist voor dat je wél in de problemen komt!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Prevenda Makelaar is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

 1. Auteur
  Klachtprevenda
  Datum
  "Prevenda Makelaar is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken"
  Ik heb niet het idee dat Prevenda gaat reageren. Helaas is dit typerend voor dit bedrijf. Nog steeds hebben zij de sleutel van ons huis in hun bezit en hebben ze het contract niet gerespecteerd. Waarschuwing voor iedereen die hun huis wil verhuren... Doe dit niet via Prevenda, dat is vragen om problemen.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Prevenda Makelaar?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen