Klacht Privatelease.com: Oplichters bij het inleveren van de auto
De klacht
Onze lease auto van 3 jaar oud teruggebracht. In hun inleverwooraden staan allemaal acceptabele en niet acceptable schades. Echter brengt privatelease ieder dingetje in rekening. Vogelpoep die nooit langer dan een dag op de auto zat is nu zogenaamd ingebrand, misschien waardeloze lak? Deukje in de deur die niet door onze toedoen is veroorzaakt en wat bekent was bij privatelease komt in rekening. Ieder mini krasje wordt doorberekend. €810 exclusief btw en dat terwijl we een eigen risico hebben van €250? Stelletje oplichters, denk dat ik de rechtsbijstand ga inschalen want weiger meer dan €250 te betalen. Kan de volgende keer beter de auto Total los rijden of eerst compleet te laten spuiten voordat ik hem inleveren want dan ben ik goedkoper uit? Wat verwachten jullie van een auto van 3 jaar oud?De oplossing
De kosten terugschroeven naar €250 net zoals de eigen risico bedraagt.Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.