Klacht Prominent: Prominent ontrekt zich aan de wettelijke garantie en weigert bank kosteloos te repareren.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 670995
Gebruiker
T. van der Woude
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Prominent houdt zich niet aan de wettelijke garantie termijn. De bank die aangeschaft is had binnen 19 maanden kuilen. Zowel consumentenbond als rechtsbijstand geeft aan dat de wettelijke garantie hier van toepassing is. Dat het een winkel/showroom model betreft is hier aan de orde. De bank kan namens klantenservice medewerkster Laura alleen gerepareerd worden tegen betaling.

Op 2 juli 2021 een bank gekocht die geleverd is op 25 augustus 2021, binnen 19 maanden kuilen in de bank. Dit is geconstateerd door een monteur op 28 maart 2023. De medewerker/monteur van Prominent heeft een huisbezoek gedaan. Hij heeft geconstateerd dat er een kuil in zit, op twee plekken zelfs gaf hij aan. De kuilen in de bank werden niet beoordeeld als zijnde een kuil door normaal gebruik (inzitten). Deze monteur zei dat deze kuilen afwijken en er niet behoren te zijn, hij erkent hiermee het probleem van kuilen anders en dieper dan bij gewoon inzitten. Wat de bank ondeugdelijk maakt.

Gewenste oplossing

Prominent dient bank alsnog kosteloos te repareren en dient zich te houden aan de wettelijke garantie.
Geboden oplossing
Ze reageren niet eens op de brief van consumentenbond die aangeteken opgestuurd is. Consumentenbond help ons alstublieft !!! Aanvulling, 0p laatste moment reactie gehad. Nu ondertekend door Eline, de andere klantenservice medewerkster waar je niet aan voorbij komt. Een gesprek met een leidinggevende was al eerder niet mogelijk. Ze gaan weer voorbij aan de WETTELIJKE garantie en zijn wederom niet van plan on tegemoet te kopen in het repareren van het bankstel.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Prominent?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen