Klacht PS4 Digital Gaming: goedkoop is duurkoop bij ps4digitalgaming.nl of Cheap Games Sale of hoe ze volgende maand heten..

fm161537

Nooit iets geleverd, werkt met gestolen accounts. Je moet binnen 24 uur iets doen want anders ben je je geld kwijt. Annuleringskosten die echt nergens op slaan. Bedrijf heet nu weer anders: Cheap Games Sale: info@cheapgamesale.nl
Communicatie verloopt raar. Ik had voor 57,57 euro besteld, ik kreeg de helft terug. Annuleringskosten? Waarvoor? Diverse malen contact geweest via mail, uiteindelijk krijg je een mail met dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met mailen. Mij was dus totaal niet duidelijk dat er met accounts gewerkt werd. Prachtige website die heel betrouwbaar over komt. De nieuwe website wordt aan gewerkt nu, maar is nog niet online. Mensen trap er niet in! Wacht inderdaad gewoon wat langer op een titel.

Zorgen dat mensen er niet intrappen en ik wil nog steeds mijn geld terug

Wij vinden dat PS4 Digital Gaming hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over PS4 Digital Gaming?