Klacht Qfitness: Onterechte automatische incasso

Klachtnummer
# 108044
Gebruiker
Yana
Datum
0 reacties

Details

Klacht

3 maanden (aug.,sept.,okt.) is er onterecht geld van mijn rekening geschreven omdat ik per aug. 2014 stond uitgeschreven.
Dit heb ik zowel per mail (gestuurd op 10 -7-2014) laten weten als via een ingevuld uitschrijfformulier. Ook was mijn sportpasje al ingeleverd.
Toen ik erachter kwam dat de automatische incasso niet was stopgezet, heb ik op 12-8- 2014 gemaild met de vraag of het bedrag van 1 maand, €47,50 kon worden overgemaakt op mijn rekening. Hier heb ik geen antwoord op gekregen.
Op 2 sept. heb ik nog een keer gekeken naar mijn rekening en zag dat er geen afschrijvingen waren van Qfitness. Ik ben er toen vanuit gegaan dat de automatische incasso was stopgezet.
In okt. kwam ik erachter dat de incasso helemaal niet was stopgezet. Ik heb hierover gebeld en de incasso zou gelukkig worden stopgezet. Helaas kon Qfitness mijn uitschrijfformulier niet vinden waardoor er geen geld terug kreeg.
Ik heb deze maand nog een brief gestuurd, maar daarop heb ik ook geen reactie.

Gewenste oplossing

Bij hun eigen voorwaarden die te vinden zijn op: http://www.qfitness.nl/schuit/algemeen/algemene-voorwaarden/ staat het volgende:

“Artikel 6: Beëindiging van abonnement

a. Een lid kan zijn lidmaatschap beëindigen door minimaal een maand van te voren (zie uw abonnementsvorm) schriftelijk op te zeggen of middels een uitschrijfformulier op de QFitness vestiging.”

Aangezien een mail telt als schriftelijk, zou ik graag het totaal bedrag van €142,50 teruggestort willen hebben op mijn rekening.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Qfitness hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Qfitness?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen