Wij vinden dat R-net Bus hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht R-net Bus: Betalen voor je fiets in 2023 bij R-Net
Ik wil graag een klacht indienen, en dat gaat om het feit dat ik voor mijn in de trein € 5,00 moet gaan betalen. Als ik met de trein gaat, en ik moet dan nog naar mijn werk op locatie toe, dan ben ik afhankelijk van mijn fiets. Anders kan ik niet op mijn werklocatie komen. Het met de bus naar mijn werklocatie komen, is ook geen optie, omdat nogal eens bussen uitvallen. En om naar mijn werklocatie toe te lopen is ook geen optie. Omdat mijn werklocatie nogal ver van het station ligt. De vraag aan R-Net is dan ook om niet € 5,00 voor de fiets te vragen. En dat de steward beter in het gedeelte van de fiets kan staan. Zodat als er 12 fietsen op de ramen staan, Dat er dan ook 12 fietsen mee gaan. En niet dat er meer dan 12 fietsen mee gaan. Ik zat van de week in de trein, en toen stonden er 15 tot 20 fietsen in de trein van 07:56 bij Sliedrecht Baanhoek. Je lost het probleem niet op door € 5,00 te vragen. Want als ik € 5,00 voor een fietskaartje koopt, om met me fiets de trein in te gaan. Maar deze staat al 12 fietsen in. En de 4 opvolgende treinen kan ik ook niet mee, omdat er dan iedere keer 12 fietsen van de vorige treinen nog mee moeten. Dan is het 09:00 en dan zijn de fietsen gratis. Dus heb ik treinkaartje voor me fiets voor niks gekocht. En vanaf 16:00 tot 18:30 is precies hetzelfde. Dus ook dan schiet ik er niks mee op, en is Qbuzz gewoon zijn zakken aan het vullen. En puntje bij paaltje wordt R-Net er rijker van. En kom ik in tijd nood, omdat ik voor € 5,00 nog steeds niet met me fiets de trein ben in geweest.Gewenste oplossing
Dat ze met een oplossing komen voor mijn probleem en die van anderen.Bedrijf status