Klacht R-net Bus: onbetrouwbare trein dienstregeling Rnet

Rnetklacht

Mijn klacht gaat over de Rnet trein van Geldermalsen naar Dordrecht en vv. Heel erg vaak te laat, treinen vallen onverwachts uit, en vanochtend rijdt de vertraagde trein met een rotgang langs station Dordrecht Stadspolders zonder te stoppen. Wat is hier aan de hand????? Ik heb al eerder een klacht ingediend over deze lijn, maar kreeg alleen een reactie terug dat het niet meevalt. Er is niets veranderd, onbetrouwbaar, en zeer storend om elke keer hetzelfde mee te maken.

Het bedrijf kan beginnen met heldere communicatie. Niet omroepen dat de trein later komt, terwijl de trein onverwachts niet stopt op het station. En niet omroepen dat de trein later komt, als ie daarna toch niet komt, en de volgende 2 treinen ook niet.

Het ideaal is natuurlijk een kloppende dienstregeling. Laat desnoods minder maar langere treinen rijden, waar de reiziger op kan rekenen.

Wij vinden dat R-net Bus hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over R-net Bus?