Opgelost door Rabobank: Rammelende indentificatie-app. Vragen om reeds bekende gegevens.

sad Opgelost
# 651993
H. Plessius

Ik ben de nieuwe voorzitter van een stichting. De vorige is plots overleden. De wijziging is geregistreerd bij de KvK. De stichting heeft een rekening bij de Rabobank. Dus wil ik een nieuwe pas. Daarvoor moet je je identificeren via de identificatie-app. Zeker niet eenvoudig, maar technisch wel mooi, dacht ik toen ik dat deed. Maar ik stelde na verloop van tijd vast dat de nieuwe KvK-gegevens verder niet waren overgenomen. Vandaag telefonisch opnieuw de vraag om identificatie via de app. Die accepteert echter de opgegeven code niet. In eerste instantie denk je aan een fout van jezelf, maar na vijf keer proberen is die twijfel weg. De bank vraagt op een onbeholpen manier gegevens die al bekend zijn. Inmiddels heb ik al zo'n drie uur besteed aan de wijziging van een rekening die nauwelijks iets voorstelt.

Zorg dat de gewenste veranderingen snel worden doorgevoerd.
Ik ben na de klacht gebeld met de belofte dat alles goed zou komen. Vervolgens kreeg ik daarna wel weer een formulier toegestuurd dat ik al eerder invulde en terugstuurde. Dus ik hoop maar dat alles nu wel goed gaat.
sad

Rabobank
    Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp uit uw bericht dat u de mobiele identificatie in de eerste instantie wel volledig en succesvol heeft kunnen doorlopen. Begrijpelijk dat u dan verwacht dat alles goed is doorgekomen.

U geeft aan daarna telefonisch contact met ons te hebben opgenomen, maar dat de App de opgegeven code niet accepteert. Is dat een code die telefonisch door mijn collega is verstrekt?

Ik lees graag uw reactie.

Debbie
    Team Webcare – Rabobank Nederland
    Rabobank
    Helaas hebben we nog geen reactie ontvangen. Kunnen we nog iets voor u betekenen?

Tom
    Team Webcare – Rabobank Nederland

Ook een klacht indienen over Rabobank?