Klacht Randstad: Nieuwe manier van uren indienen is ongebruiksvriendelijk

A1

Randstad heeft voor zijn uitzendkrachten een nieuwe manier van uren indienen bedacht die volgens hun zeggen makkelijker zou zijn voor mensen die uren willen indienen op een tablet.
Deze nieuwe manier van uren indienen is echter een stuk omslachtiger dan het systeem dat ze eerst hanteerden en wat mij betreft volstrekt overbodig omdat het oude systeem perfect functioneert op een tablet!
Het nieuwe systeem is niet alleen uitermate onoverzichtelijk omdat je hele werkweek niet meer in één oogopslag te overzien is maar werknemers die bijvoorbeeld 6 verschillende soorten uren per week draaien moeten nu 6 keer opnieuw uren indienen voor iedere uursoort.
Dit was eerder in zekere zin ook wel het geval maar toen kon het gewoon in één tabel die in één keer heel handig en overzichtelijk kon worden ingevuld.
Dit is niet alleen tijdrovend maar vergroot ook de kans op fouten.
Eerst was er nog een optie om de uren wel nog via de oude manier in te dienen maar helaas is deze optie verdwenen.

Ik vind het prima als Randstad de nieuwe manier van uren declareren blijft hanteren als ze daarnaast in elk geval nog de mogelijkheid blijven bieden om het op de oude manier te doen.
Nog liever zou ik zien dat Randstad een echt gebruiksvriendelijk systeem zou hanteren waarbij de werkgever de gewerkte uren direct bij Randstad indient en dat ik als uitzendkracht enkel nog de uren hoef te accorderen.

Wij vinden dat Randstad hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Randstad?