Klacht Randstad: zonder reden wordt je werkt bij Randstad stop gezet

Klachtnummer
# 399361
Gebruiker
Marcel
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Via Randstad kon ik bij Mentor medical system (afdeling Boxing) werken in leiden, Ze hebben nauwe contacten met de bedrijfsleider van een afdeling daar. Dus als zo n bedrijfsleider problemen hebt met jou (omdat hij dat zogenaamd gezien hebt) bespreek hij dat met het uitzendbureau en wellicht met andere collega s van het bedrijf waar jij werkt MAAR NIET MET JOU!! Vervolgens krijg jij een evaluatiegesprek met Randstad en een bedrijfsleider van een afdeling waar ze heel vaag doen wat de reden is dat ze de werkzaamheden willen stoppen via Randstad en dan zeg de persoon van Randstad nog: Ik geloof hem!! (bedrijfsleider) terwijl ik de reden nog niet eens weet waarom ik ontslagen ben of waarom mijn werkzaamheden zijn stop gezet.

Zeg dan gewoon de reden waarom de werkzaamheden wordt stop gezet maar gaat niet zitten zwammen!!! Randstad is dus heel gemeen bezig zou ontslaan mij omdat ze hun klanten de bedrijven waar ze geld aan verdienen niet kwijt willen raken en die bedrijven willen natuurlijk de allerbeste werknemers hebben dus als je bijvoorbeeld 10 werknemers hebt die allemaal goed presteren dan mag er maar 1 blijven (de andere 9 zijn ook goed maar ja ze willen de Allerbeste hebben i.p.v. dat Randstad die andere 9 helpt worden ze gewoon op straat getrapt!!! Want ja ze willen die bedrijven niet kwijt...…..geld is voor hun dus belangrijker!!

Gewenste oplossing

Als de een de andere onder druk zet dan krijg je dat soort dingen!! De mensen moeten veranderen daar, ik heb er een hard hoofd in dat dat gaat gebeuren

Het zal alleen maar erger worden

Het bedrijf moet meer open communiceren met de werknemers en Randstad ontslaan!!

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Randstad hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Randstad?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen