Opgelost door Rapp Jazz Dance: Valse voorlichting .U heeft een gratis telefoon gewonnen.

happy Opgelost
jan van gent

Er is via Google een enquete geweest over samsung waarbij je voor 1 euro een telefoon kon winnen.Echter betaalde 1 euro voor een contract bij Rap Jazz Dance .Com.Deze is misleidend, echter na 3 dagen wordt je contract automatisch verlengd naar 69.00 euro per maand.Ik heb contract nu per direct opgezegd ,maar ben wel 69.00 euro armer .Maar het is misleidend en oplicting

Deze bedrijven aanpakken ,en in een klachten bestand bij Google.
Door een aantal boze mails gestuurd te hebben ,gaan ze het bedrag terug storten. Voor iedereen betaald nooit 1 euro voor deze praktijken .Deze sluipmails ,en als je niet direct mailt .ben je elke maand je geld kwijt.Ik gaat eind van de week controleren of het terug gestort is op mijn visa. met vriendelijke groet Willem van der Niet
happy

Wij vinden dat Rapp Jazz Dance hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

jan van gent
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen

Ook een klacht indienen over Rapp Jazz Dance?