Wij vinden dat REAAL hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht REAAL: kosten + tussenpersoon bij: overmaken geld opbouwrekening naar uitkeringrekening
Hallo,Ik had een stamrecht (vanwege gouden handdruk).
Dat is nu ondergebracht bij een "opbouwrekening".
Als er geld wordt uitgekeerd dan moet dat via een "uitkeringsrekening".
Zowel voor het aanmaken van de 2 rekeningen, als het telkens overmaken van een bedrag naar de uitkeringsrekening moet ik een TUSSENPERSOON hebben en extra kosten betalen tot wel €250,- per uur.
Ik wil dat ZELF kunnen doen om kosten te besparen, zo moeilijk is dat allemaal niet .
Alhoewel BLG inmiddels bovenstaande soort rekeningen heeft overgenomen van REAAL meld ik toch deze klacht hier. BLG vind ik niet in de bedrijvenlijst maar ik denk dat het voor ALLE financiële instellingen geldt.
Daarvoor zou ik ook tevens een oproep willen doen aan lotgenoten die ook met een verplichte tussenpersoon en hoge kosten geconfronteerd worden.
Ik wil het graag zelf kunnen regelen...zonder tussenpersoon, zonder extra kosten.- Status