Opgelost door RepShop: Verkeerd artikel geleverd. Repshop reageert niet op verzonden email

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 170272
Gebruiker
Schermnaam hier
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst bij de webshop. Ik had al eens eerder een bestelling bij Repshop geplaatst en dat was prima gegaan. Bij deze tweede bestelling ging het helaas mis. Er zat een verkeerd artikel bij en dat wil ik graag omwisselen voor het juiste artikel.
Ik heb Repshop vrijdag een bericht gestuurd via hun website, maar daar kreeg ik geen antwoord op. De dag daarna een email naar ze gestuurd waarin ik uitleg dat ze me een verkeerd artikel hebben toegestuurd. Weer geen antwoord. En ook op de email die ik gisteren naar Repshop heb gestuurd wordt gewoon niet gereageerd.

De oplossing

Ik wil dat de Repshop nou eens contact met me opneemt. Repshop moet me het juiste artikel leveren wat ik besteld heb en zorgen voor een RMA voor het verkeerd geleverde artikel.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat RepShop hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

3 reacties

 1. Auteur
  Schermnaam hier
  Datum
  Repshop heeft gisteren, na uitnodiging van Klachtenkompas, gereageerd op mijn emails. Repshop heeft aangegeven om het juiste artikel z.s.m. te gaan leveren. Nog even afwachten dus, maar ik verwacht dat het nu wel goed gaat komen.
 2. Auteur
  Schermnaam hier
  Datum
  Gisteren heeft Repshop het juiste artikel geleverd en me geinformeerd omtrent de retourprocedure voor het onjuist geleverde artikel. Wat mij betreft is de zaak hiermee opgelost en ben ik tevreden met het verhelpen van het probleem.
 3. Auteur
  Schermnaam hier
  Datum
  Repshop heeft me alsnog het juiste artikel toegestuurd. Dat kwam volgens afspraak netjes op tijd binnen. Ook heeft Repshop me bevredigend antwoord gegeven omtrent de retourprocedure van het onjuist geleverde artikel.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Schermnaam hier
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over RepShop?