Opgelost door RET.: geen assistentie van wagenbegeleider
vanmiddag met tram 25 tram nummer : 2136 van de beurs naar Carnisselande gereden, ik reis met een rolstoel en ga er dan vanuit dat de wagenbegeleider assistentie komt verlenen maar voor de zoveelste keer gebeurde dat niet, de wagenbegeleider bleef lekker al append achter in de tram hangen en andere reizigers moesten de deur voor mij open houden en mij helpen met inchecken, een paar haltes verder wilde een oude dame met rollator de tram in dat lukte niet, ook nu moesten andere reizigers helpen en bleef de wagenbegeleider lekker op zin plekje achter in de tram hangen, van de 10 ritten die ik maak gebeurd dit proces zeker in 60% van de gevallen, ik vind dit schandalig en gevaarlijkGewenste oplossing
de wagenbegeleiders goede instructies geven van hoe zij moeten handelen als iemand met rolstoel of rollator in de tram wil en heen duidelijke instructies geven dat de enige rolstoel plaats voor rolstoelen is en geen vergaarbak voor rollators- Status