Klacht Reviva: Heeft me belogen, benadeeld en gekleineerd

Anla groot

Hoe is het mogelijk dat een bedrijf als Reviva mensen zo kunnen blijven benadelen en bij de neus nemen? Dit zijn de grootste leugenaars in de pakket -bezorgingswereld die er maar zijn! Trustpilot bv. geeft notabene aan dat er goede resencies over zijn, maar dat is echt onmogelijk! Dus die checken ook niet wat er daadwerkelijk speelt. Ook schandalig dat gerenomeerde bedrijven zoals in mijn geval, Hollandse Nieuwe, het hun klanten kunnen aandoen om zo'n bedrijf de bezorging van hun produkten te laten verrichten! Terwijl er in de order staat dat dit door Postnl zou worden gedaan?! Vreselijk. Ik wil er persoonlijk voor gaan zorgen dat dit bedrijf z.s.m. op wordt gedoekt. En ik vraag tevens andere gedupeerden die ook zo beduveld zijn door Reviva in opstand tegen dit bedrijf te komen! Er zijn namelijk heel veel mensen die uren thuis hebben zitten te wachten om er vervolgens achter te komen dat je pakket nog gewoon in het magazijn ligt. En je doodleuk verteld wordt dat de koerier net bij je langs is geweest, maar u niet thuis was en je maar een nieuwe afspraak moet gaan maken! Geen kaartje in de bus als bewijs en geen telefoontje zoals wordt beloofd. Track en Trace bij hun is ook 1 grote leugen. Waar men zich toch op oriënteert. Maar bij onderzoek was die bezorger 60 km verderop. En niet eens in de buurt geweest! Dit moet echt stoppen. Zo ga je niet met mensen om!

Dit bedrijf zou eens moeten inzien dat je zo niet kunt functioneren! Inzien dat ze falen in hun bedrijfsvoering ten koste van de klant en op moeten houden te bestaan! Mensen valse beloftes maken, toelliegen, uren en dagen thuis laten wachten op niks dan onwaarheden! En telefonisch kleineren bij klachten.

Wij vinden dat Reviva hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Reviva?