Opgelost door RingCredible: gebeld via ringcredible maar blijkt dat geld van gewoon beltegoed is afgeschreven

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 136229
Gebruiker
Meta
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Tot twee keer toe gebeld met buitenland (Noorwegen en Zwitserland) via Ringcredible, maar het blijkt dat ik gewoon via mijn eigen provider heb gebeld en dus veel geld kwijt ben. Respectievelijk € 11,91 en € 6,55. op mijn Ringcrediblescherm staat achter de namen van de gebelde personen 00:00 personen. Er vreemd. Mijn Ringcredibletegoed is € 4,12. Ik verwacht dat ik dit geld terugkrijg?
Met vriendelijke groet,
Meta Bekkering

Gewenste oplossing

Ik verwacht een bedrag van € 18,46 terug op mijn rekening.
Geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

2 reacties

 1. Auteur
  RingCredible
  Datum
  Beste Meta

  Bedankt voor uw bericht. Onlangs zijn we er achter gekomen dat in de meest recente update van iOS, iOS 9, de telefoon niet op de juiste manier integreerde met de Contacten lijst in de RingCredible app.

  Helaas zijn gesprekken hierdoor, die worden opgezet vanuit de Contacten lijst in de app, niet juist verbonden met de VoIP service van de app.

  We hebben al onze gebruikers hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld middels mailings en in-app berichten, helaas begrijp ik uit uw bericht dat deze berichten u niet hebben bereikt.

  Op basis van onze Algemene Voorwaarden (8.2), kan RingCredible niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onkosten ten gevolgen van dit probleem. Echter, om u te compenseren voor enig ongemak en de door u gemaakte kosten heb ik 10 gratis belminuten toegevoegd aan uw account.

  Dit probleem is verholpen met de recente lancering van de nieuwe bel-app: Talk360.
  Voorzien van een een verbeterde design en gebruiksgemak, integreert Talk360 volledig met iOS 9, kunt u met Talk360 de valuta instellen en in-app opwaarderen. Kijk uit naar meer functies in de toekomst.

  Download nu eenvoudig Talk360, login met uw geregistreerde gegevens en wij zetten automatische het tegoed en gegevens over.

  STAP 1 – download Talk360
  STAP 2 – Log in met uw bestaande account via de ‘Login’ knop en vul het mobiele nummer en activatie code in (of vraag een nieuwe code aan via de link in het scherm)
  STAP 3 - Veel belplezier met Talk360!

  Onze oprechte excuses voor het eerdere ongemak. Om u tegemoet te komen in de gemaakte onkosten via uw reguliere provider, heb ik €20,00 beltegoed aan uw account toegevoegd zodat u met de nieuwe bel-app Talk360 opnieuw kunt besparen op internationale gesprekken.

  Mocht u nog meer informatie wensen, aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen, dit kan ook rechtstreeks via support@talk360.com.

  Alvast een fijne dag gewenst!
 2. Auteur
  Meta
  Datum
  Erg attent van Ringcredible! Dank hiervoor. Ik zal Talk360 installeren!

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over RingCredible?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen