Wij vinden dat Riviera Maison hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Riviera Maison: Barsten in plastic dessertschaaltjes RM / oxideren voerbakken
Ruim half jaartje geleden heb ik 6 plastic desert schaaltjes van Riviera Maison aangeschaft. Deze gingen al vrij snel naar gebruik barsten. Maar oke toch ben ik ze blijven gebruiken maar nu gaan ze stuk voor stuk lekken dus niet meer bruikbaar. Aanschafprijs was 7,95 per stuk dus qua prijs en kwaliteit had ik beter wegwerp schaaltjes kunnen kopen. Ik heb deze schaaltjes vanaf het begin zorgvuldig behandelt door niet te heet of te koud water o.d te gbruiken en zo heb ik zo ook altijd met de hand afgewassen ivm het bekend staat dat de opdrukken van riviera maison door een vaatwasser verdwijnen. Daar Riviera maison niet goed bekend staat qua service ben ik benieuwd wat u hieraan kan doen. Hopelijk gaat Riviera Maison de kwaliteit beter maken van de producten want heb ook voerbakjes van RM WOOF en MAUW en deze oxideren vrij snel nadat je ze dagelijk scoonmaakt met de hand. ( dus ook geen vaatwasser gebruikt) Hoop dat RM hierop een tip kan geven met hoe je deze mooi kan houden.Gewenste oplossing
In verband met hoge prijs en slecht product graag vervangen en tips hoe je ermee om moet gaan. Graag kwaliteit van producten verbeteren qua prijsverhouding.Bedrijf status