Wij vinden dat Riviera Maison hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Riviera Maison: Dat het bedrijf totaal onbereikbaar is als je o nline een aankoop doet.
Ik had een besteling geplaatst, kreeg wel automatisch een bevestiging vd bestelling, maar hoorde daarna niets meer. Na 4 dagen een mail gestuurd met de vraag wanneer er geleverd wordt omdat ik het voor sinterklaas wilde hebben, daarop geen reactie ontvangen.HET BEDRIJF 2 x gebeld, 2 x 15 minuten in de wacht gestaan met de mededeing dat er 6 wachtende voor me waren. Toen we bij 3 wachtende waren werd de verbinding verbroken.Ik heb toen een mail gestuurd met mn herroepingsrecht, dat ik de order wilde annuleren, daarop ook geen enkele reactie.
Na 8 dagen werd het bestelde bezorgd zonder enige aankondiging dat het verzonden was of een track en trace
Ook nooit meer een reactie ontvangen op mijn 2 mails, en nog een keer geprobeerd tel. contact op te nemen, waarna weer na 10 min. wachten
de verbinding werd verbroken.
Op zn minst reageren op mijn mails en zorgen dat ze tellefonisch goed bereikbaar zijn. Dit heeft mij 35 belminuten gekost en 35 minuten aan tijdBedrijf status