Klacht Rofra Home Meubelzaken: Abominabel slecht service

Klachtnummer
# 379954
Gebruiker
MarDB
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb in februari de Diningtable Munich besteld.

De tafel zou 10 Mei geleverd worden maar de levering werd gecanceld i.v.m. beschadigingen.

Na veel e-mails tussen mij en hun (onvriendelijk) klantenservice in Vassen, heb ik te horen gekregen dat een nieuwe tafel besteld werd en dat die z.s.m. opnieuw geleverd zou worden.

De levering was gepland voor 17 Juli en, tot mijn grote teleurstelling, heb ik de tafel ALWEER moeten weigeren i.v.m. grote beschadigingen.

Het is onnodig te zeggen dat dit onacceptabel is.
De artikel is voor de tweede keer geweigerd i.v.m. beschadigingen.

Foto's en emails gestuurd naar Rofra maar het duurt altijd te lang (ongeweer 5 werkdagen) totdat ik een schriftelijke reactie van Rofra krijg. Om z.s.m. deze probleem op te lossen heb ik al een paar keer de klantservice gebeld maar die weigeren om mij door te verbinden met iemand die mij kan helpen. " Indien er vragen zijn zien wij deze graag schriftelijk tegemoet zodat wij u van dienst kunnen zijn." Belachelijk!

Wij zitten nu thuis zonder eettafel. Met een kleine baby en nog een opkomst is dit geen ideale situatie. Ik ben 8 maanden zwanger en ik ben er klaar mee met dit situatie. Rofra is er niet voor de klanten. Rofra wilt geld verdienen.

Gewenste oplossing

Ik wil dat Rofra contact met mij opneem met een voorstel om deze probleem op te lossen of tenminste mijn geld (aanbetaling) terug!

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Rofra Home Meubelzaken is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Rofra Home Meubelzaken?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen