Klacht Roobol Woontextiel : dwaling ontrent vloerkleed

sad Niet opgelost
Jzeph

Wij hebben eind vorig jaar een kleed besteld bij Roobol van Desso. Er werd ons gevraagd of wij een kleed wilden met rand of zonder rand. Wij wilden graag zonder rand, dus werd genoteerd blind banderen. Daarvoor betaalden wij bijna 200 euro extra. Wie schetst onze verbazing toen we na lang wachten ons kleed kregen mét rand. Roobol geeft niet thuis, toen we vonden dat we misleid zijn. Wij willen de kosten voor de extra betaling terug.

Retour extra betaalde gelden voor blind banderen
Roobol blijft volharden dat hen niets te verwijten valt en dat ik had moeten weten dat er een rand zichtbaar zou zijn. Behalve een Stekeligheid zie ik niet in wat ik nog zou kunnen doen
sad

Roobol Woontextiel
    Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor uw bericht en wat jammer dat u vind dat u misleid bent door onze adviseurs.
    Echter is het nooit mogelijk om een vloerkleed op maat, welke uit een stuk tapijt wordt gesneden, zonder rand te kunnen leveren omdat dit zal gaan rafelen door de onafgewerkte snijrand. Hierdoor is het voor ons niet aannemelijk dat u hierin onjuist bent geïnformeerd door onze adviseur.
    De meest 'niet-zichtbare' afwerking is de optie 'blind banderen' en zo is uw vloerkleed ook geleverd.
    We snappen dat dit nu een teleurstelling heeft opgewekt doordat u een ander verwachtingspatroon had bij de optie 'blind banderen' zo te lezen uit uw bericht.

team Roobol Online

Ook een klacht indienen over Roobol Woontextiel ?