Klacht Roobol Woontextiel : Het retourneren van een ongeopende rol behang kostte me 21,- en de verkoper was heel onvriendelijk

Klachtnummer
# 579404
Gebruiker
Marloes
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik wilde een rol behang retourneren, maar dat bleek niet te kunnen zonder hoge kosten voor mij. Met de door mij opgegeven maten had Roobol me geadviseerd 3 rollen behang te kopen. Er bleef meer dan een hele rol over. Mij werd verteld dat van het aankoopbedrag 20% zou worden ingehouden. Vreemd! Uiteindelijk bleek het nog meer te zijn: van de 37,- euro die de rol kostte kreeg ik maar 16,- euro terug.

Voor mij een verlies van 21,- bij het inleveren van een ongeopende verpakking. De verkoper was onvriendelijk en geagiteerd: "Wij zijn niet eens verplicht om een retour aan te nemen, wist u dat?" Nee, dat wist ik niet en het lijkt me ook heel onlogisch. Bij Karwei kreeg ik bijvoorbeeld zonder omhaal het hele bedrag van een overtollige rol behang terug.

Gewenste oplossing

Geld terug

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Roobol Woontextiel is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Roobol Woontextiel ?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen