Klacht Roobol Woontextiel : Roobol heeft verzuimd conform afspraak te leveren.

Klachtnummer
# 602180
Gebruiker
Gebruiker1655225503
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Dinsdag 14 juni zou ik mijn langverwachte gordijnen geleverd en opgehangen krijgen. Vrije dag genomen om de bezorgers te kunnen ontvangen, dag van tevoren de tijd gecheckt waarop ze langs zouden komen, en ik heb de dag ervoor nog expliciet gebeld om te vragen of de bezorger belt als hij onderweg is, zodat ik deze niet misloop als ik net even in de tuin ben of zo. Hiervan zou een aantekening gemaakt worden.

Nu loop dinsdagmiddag even naar mijn brievenbus en vind ik daar een kaartje van Roobol met de tekst "Helaas, we hebben elkaar gemist!" en "maak snel een nieuwe afspraak!".

Ik heb welgeteld 0 gemiste oproepen. Wel gewoon gebeld door andere mensen en m'n telefoon werkte verder prima, en mijn nummer op de factuur klopt ook gewoon. Ook nog even de website van Roobol gecontroleerd, en daar lees ik ook duidelijk "Onze medewerkers bellen altijd voordat ze vertrekken bij het vorige adres. Dit is ongeveer 15 tot 30 minuten van te voren. Er wordt dan gebeld naar het telefoonnummer wat ook op de aankoopbon staat. We bellen met een anoniem nummer. ", https://www.roobol.com/deliveryindication/deliveryindication/check/

Is natuurlijk sowieso vervelend als zo'n statement niet waargemaakt wordt, maar helemaal wanneer de klant speciaal van tevoren aangeeft dat dit belangrijk voor hem is.

Gewenste oplossing

Ik zie drie opties, hieronder genoemd in volgorde van mijn favoriete optie naar mijn minst favoriete optie.
1. Alsnog komen leveren en monteren op een avond of in het weekend zodat ik niet nog eens vrij hoef te nemen.

OF

2. Alsnog komen leveren en monteren, maar tegen een gereduceerd tarief.

OF

3. De koop ontbinden en mijn aanbetaling terugstorten.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Roobol Woontextiel is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

 1. Auteur
  Gebruiker1655225503
  Datum
  Inmiddels met Roobol een nieuwe leverdatum afgesproken van 21 juni, maar nu krijg ik vandaag 20 juni mail dat door zieke stoffeerders ook deze niet door gaat.

  Persoonlijk zou ik als bedrijf alles op alles zetten om toch in elk geval de levering die een week eerder niet goed ging prioriteit te geven.

  Levering nu dinsdag 28 juni, moet inmiddels al 3 dinsdagen op rij vrij nemen voor dit project.

Reageer

Is dit jouw klacht? Log dan in om te reageren

Ook een klacht indienen over Roobol Woontextiel ?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen