Klacht Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch: tandarts heeft verzuimd en geweigerd te reageren op acute spoedklacht tijdens spoeddienst

Klachtnummer
# 74809
Gebruiker
sabette
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Tandarts (naam verwijderd en verplaatst naar privegedeelte) heeft van donderdag 4 op vrijdag 5 september spoeddienst gehad. De praktijk heeft aangegeven dat deze spoeddienst is bedoeld voor acute klachten zoals acute ontstekingen waarbij het niet draagelijk is om de nacht door te komen. Om ongeveer 23.15 uur heb ik mevr. (naam verwijderd) uitgelegd wat de acute klachten waren zoals het plotseling opkomen van koorts, hevige druk en stekende pijnen in de kies en ook naar de rest van het gezicht. Mevr. (naam verwijderd) gaf aan alleen voor nabloedingen te komen, terwijl bij de praktijk toch echt duidelijk is aangegeven dat het om acute pijnklachten gaat. Uiteindelijk terecht gekomen bij een tandarts in Breda die ook spoeddienst had en die was direct bereid zonder enige discussie om naar de praktijk te komen. De kies is getrokken en de Bredase tandarts kwam tot de conclusie dat de ontsteking dusdanig was dat een tandarts met spoeddienst hieraan gehoor had moeten geven. Koorts was direct verdwenen en de pijnklachten ook.

Mvgr, S Willemse

De oplossing

Dat mevr. (naam verwijderd) haar verzuim om gehoor te geven aan deze klacht erkent en erkent dat zij een betere inschatting had moeten maken. Daarnaast zou het zeer nuttig zijn dat kritisch wordt gekeken of deze tandarts geschikt is om spoeddienst te draaien.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch?