Klacht Scheidegger Opleidingen: Facturen terwijl er geen locatie vd opleiding is

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 284843
Gebruiker
Elisahvl
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Ik ben de opleiding Hbo organisatie psychologie gaan volgen per februari 2017. In eerste instantke had ik opgegeven dat ik in alkmaar de opleiding kon volgen. Deze locatie had niet genoeg aanmeldingen. Toen zou het amsterdam worden. Dat ging ook niet door. Toen is de opleiding uitgesteld tot eind September net als de facturen. Ook in september waren er niet genoeg aanmeldingen voor een locatie bij mij in de buurt, toen heb ik er noodgedwongen voor gekozen om online de module te volgen. Dit is mij niet bevallen. De volgende module wilde ik dan ook klassikaal volgen. Wederom niet voldoende aanmeldingen, voor locatienvan mijn voorkeur. Afgesproken dat ik de module zou opschuiven, omdat ik niet weer online wilde studeren. De volgende module zal pas in februari of april zijn. De factureren blijven echter wel doorlopen. Ik vind het vreemd dat ik moet betalen voor modules die ik niet volg en waar ze geen alternatief voor hebben. De financiele administratie van scheidegger blijft volhouden dat ik ik moet betalen.

De oplossing

De studie kunnen volgen bij mij in de buurt en geen facturen zolang ik geen modules volg.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Scheidegger Opleidingen is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Elisahvl
Datum
Uiteindelijke oplossing
Ik moet de facturen gewoon betalen, of er nu een mogelijkheid is voor lessen volgen of niet. Ik heb nog geen reactie over een betaalregeling.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Scheidegger Opleidingen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen