Klacht Schippers stop: slechte service

Klachtnummer
# 362727
Gebruiker
auto zoek
Datum
0 reacties

Details

De klacht

1.Bij aankomst gisteravond op luchthaven Eindhoven , zoals afgesproken gebeld voor shuttlebus. Daar bleek een plaats te weinig beschikbaar, zodat een familielid die met ons reisde en ook zijn auto bij Schipperstop had geparkeerd, moest staan in de kleine bus.
2.Ik had niet alleen het parkeren van mijn auto via Parkos geregeld, maar ook een wasbeurt (€ 10,- extra betaald)voor een gewassen aut bij het ophalen. Dat bleek niet het geval, zei de baliemedewerkster. Ik kon alleen een voucher krijgen voor een gratis wasbeurt de VOLGENDE (!) keer. Vervolgens bleek mijn auto zoek, In rij 11 of 12 (de baliemedewerker gaf aan daar te zoeken, (overigens in het pikkedonker!) stond mijn auto niet. Ok niet in rij 9, 10 of 12. Terug naar de medewerker, na een half uur zoeken. Een collega ging met zijn auto zoeken en vond mijn auto op de wasplaats, waar de gewassen auto's stonden..

De oplossing

Schadeloosstelling voor ergernis (na een fijne vakantie) en het verlies van tijd (meer dan 3 kwartier zoeken, overleggen, weer zoeken enz.)

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Schippers stop hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Schippers stop?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen