Opgelost door Schoonenberg Hoorcomfort: nog steeds is, de in het voorjaar 2022 beloofde besturingsapp niet beschikbaar

sad Opgelost
beschikbare app

Sinds enige tijd ben ik in het bezit van audeo P90-R Champagne en een bijbehorend CROS P-R, welke prima voldoen.
Echter ben ik al op leeftijd en mijn vingers zijn niet meer zo lening, dus gaat het wijzigen van een programma of instelling via het hoor toestel zelf niet meer.
Een van de redenen dat ik deze gehoor toestellen aangeschaft heb, is omdat ik ook gebruik zou kunnen maken van deze nieuwe app op mijn Iphone.
Welke volgens Schoonenberg afgelopen voorjaar beschikbaar zou komen, echter is deze nieuwe besturingsapp er nog steeds niet!.

Als deze op zeer korte termijn niet beschikbaar komt, overweeg ik om op deze grond de aankoop te laten ontbinden.
Hopelijk kunnen jullie duidelijkheid hier omtrent geven.

antwoord en toezegging
opgelost
sad

Schoonenberg heeft nog steeds niets laten horen
    beschikbare app
    geen enkele reactie gehad op deze klacht of op verstuurde emails
    Schoonenberg heeft nog steeds niets laten horen
    beschikbare app
    niet eens de moeite genomen om te reageren
    beschikbare app
    nog steeds is er geen enig contact geweest, geen goed begin...
    beschikbare app
    er is eindelijk contact geweest. zoeken het uit
    wordt weer vervolgt
    Schoonenberg Hoorcomfort
    Beste heer Smit fijn dat er inmiddels contact is geweest tussen u en uw audicien uit Amsterdam. Vriendelijke groeten Klantenservice Schoonenberg Hoorsupport

Ook een klacht indienen over Schoonenberg Hoorcomfort?