Klacht Scootershop Beverwijk: Mijn Nou helm hebben zij kwijt geraakt. Helm is besteld maar nooit ontvangen!

Klachtnummer
# 43792
Gebruiker
Jelles
Datum
0 reacties

Details

Klacht

6 maanden terug heb ik mijn scooter ter reparatie aangeboden en mijn zwarte Nou helm achtergelaten. Nadat mijn scooter gerepareerd was mocht ik het ophalen maar bij het ophalen kreeg ik te horen dat ze niet meer wisten waarmijn helm was. En kreeg ik een hele kleine helm die amper op mijn hoofd past mee en moest die weer terug brengen wanneer mijn bestelling binnen was. Maar tot hemen is de nieuwe helm niet besteld en ik kan mujn scooter niet meer rijden zonder helm.

Ik wil dat de scootershop te Beverwijk op de Zeestraat hun beloftes nakomen. Ze zeggen dat ze een nieuwe helm hebben besteld omdat zij mijn helm kwijt zijn. Maar nadat ik 6maanden lang eracheraan heb gebeld en heb gemaild heb ik tot heden nog steeds niets mogen ontvangen. Ik word van kastje tot de muur gestuurd.

Gewenste oplossing

Ik wil dat de scootershop te Beverwijk op de Zeestraat hun beloftes nakomen en of mijn helm terug geven of zoals beloofd een nieuwe zwarte helm bestellen van het merk Nou maat XXL. Ze zeggen dat ze een nieuwe helm hebben besteld omdat zij mijn helm kwijt zijn. Maar nadat ik 6maanden lang eracheraan heb gebeld en heb gemaild heb ik tot heden nog steeds niets mogen ontvangen. Ik word van kastje naar de muur gestuurd.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Scootershop Beverwijk?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen