Klacht Seats and Sofas: Nog steeds dezelfde klacht niet opgelost

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 180305
Gebruiker
Kahmani
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Deze zaak loopt nu al twee maanden. Klacht over Oakland bankstel met mankementen bezorgd. Seats and sofa's komt telkens hier op de dite met oplossingen die ze niet waar maken. Met anderen woorden ze laten niets meer van zich horen. Ze zouden mij bijv een brief met voorstel sturen: nooit gedaan. Weer een klacht ingediend en toen bleek niemand iets te weten of in het systeem terug te vinden over een brief. Beloofd op dezelfde dag die brief te sturen: ook niet gebeurt. Nu na zoveel keer geklaagd te hebben, wil seats and sofa's mij telefonisch benaderen: ook niet gedaan.

De oplossing

Actie en ophouden met leugens. Wees volwassen

3 reacties

 1. Auteur
  Seats and Sofas
  Datum
  Beste Khalid Ahmani,

  Wat vervelend om te lezen dat er geen contact met u is opgenomen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Ik heb uw melding doorgezet naar de juiste contactpersonen met de vraag zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  Met vriendelijke groet,

  Joshua
  Customer service
  Seats and Sofas
 2. Auteur
  Kahmani
  Datum
  Na hele lange tijd wachten kwam er een brief van seats and sofa's met een voorstel. Ik vraag mij nu af of S and S mijn klacht überhaupt gelezen heeft. Ik zei dat ik het niet met S and S eens dat ik , een nieuwe bankstel die mankementen bezorgd is, zelf terug moet brengen ter reparatie. Gek genoeg komt nu S and S weer met dezelfde voorstel . Breng de bankstel zelf terug naar Maasluis. Zonde van mijn tijd, energie en van alles. S and S jullie zijn gewoon dieven.
 3. Auteur
  Kahmani
  Datum
  Ik hoop dat S and S heel binnenkort failliet gaat en dat die naam niet meer bestaat.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Kahmani
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Seats and Sofas?