Klacht Seats and Sofas: Seats and sofa geeft geen service

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 373082
Gebruiker
Gerard Wouters
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik heb in februari van 2017 een bankstel gekocht bij Seats and Sofas in Den Haag. Die mocht ik in april ophalen. vorig jaar bleek een steun van de rugleuning afgebroken en moest ik 3 maanden wachten op reparatie!

Tijdens een recente verhuizing bleek dat er een aantal veren in de bank loszitten. Dat heb ik gemeld in mei van dit jaar bij Seats and Sofas, maar die weigeren mij te helpen omdat volgens hen de garantie van 2 jaar voorbij is. maar de klacht was er al voordat die 2 jaar om was. Bovendien blijkt uit gerechtelijke uitspraken dat dit ook vlak na de garantie periode toch gerepareerd dient te worden omdat de levensduur veel langer is dan die 2 jaar. Dit mag ook niet mogelijk zijn binnen 2 jaar de veren los.

De oplossing

Ik verwacht dat Seats and Sofas mijn bank op korte termijn komt repareren!!

1 reactie

 1. Auteur
  Seats and Sofas
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte meneer - mevrouw Wouters,

  Wij hebben uw schrijven in goede orde ontvangen. zou u zo vriendelijk willen zijn om ons foto's door te willen sturen van de door u gemelde klachten en het model. deze kunt u sturen naar info@seats andsofas.nl zodra wij deze van u hebben ontvangen. Zullen wij u zo spoedig mogelijk een terugkoppeling geven.

  Met vriendelijke groet
  Peter-Customer service

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Gerard Wouters
Datum
Uiteindelijke oplossing
Ik zou voor 26 juni bericht krijgen, maar dat moet nu nog gebeuren. Het is wel duidelijk dat Seats and Sofas buitengewoon onbetrouwbaar is!!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Seats and Sofas?