Klacht Seats and Sofas: Veel en veel teveel betaald voor bankstel en fauteuil
Vorig jaar een 3 en 2 zits bankstel gekocht wat in de winkel stond van 4500,- voor 3500,-. Na lang onderhandelen kon de lange kale verkoper van vestiging Uden ons het bankstel (Napoli) aanbieden voor een speciale prijs (met inruil) voor 2500,- Wat blijkt na een klein half jaartje krijg ik een folder in de bus met daarin het 3/2 bankstel voor....... schrik niet 999,- Dus nog 1500,- teveel betaald!Omdat wij al zoveel korting hadden gekregen konden we de "gratis" 11 delige huishoudset wel vergeten.
Tevens kochten wij ook nog een relax fauteuil (Melody). Deze kregen wij mee van €400,- voor uiteindelijk 200,-. Deze zeer slechte stoel die inmiddels helemaal is doorgezakt en bijna uit elkaar valt stond later in het krantje voor 100,- !!!
Kun je nagaan als je niet zou durven onderhandelen hoeveel je teveel betaald zou hebben. Maar ook wij hebben nog veel te veel betaald en ook na deze klacht bij hen te hebben neerlegt krijgen we daar totaal geen antwoord op!
Graag het verschil of minimaal een gedeelte van het teveel betaalde geld terug voor het bankstel. (2500,- min 999,-= 1500,-teveel betaald).Van de slechte relax fauteuil het hele bedrag terug of een nieuwe stoel.
Het 11 delige huishoudset