Klacht Sebastianbader.de: Gekocht,betaald maar nooit de schoenen gekregen

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 537956
Gebruiker
Julian97
Datum
2 reacties

Details

De klacht

2 paar schoenen besteld ( en betaald) nooit gekregen... wel 2 zonnebrillen ban Rayban die heel erg nep zijn. Bedrijf beloofd van alles maar komt niks na. Uiteindelijk verstoppen ze zich achter het formulier van post.nl dat het pakje bezorgd is. Enhet bewijs wat ze daarvoor laten zien is het bewijs van afgifte waar de zonnebrillen inzaten.. klinkklare oplichters dus

De oplossing

Geld retour of schoenen leveren

2 reacties

 1. Auteur
  Julian97
  Datum
  Nog steeds niks gehoord van Sebastianbader.nl klacht is doorgestuurd naar dit bedrijf maar het is compleet stil van die kant. Ze weten daar dus precies wat ze aan het doen zijn. Iedereen die daar besteld betaald voor schoenen en krijgt daarvoor in plaats een zonnebril. Pffffff snap niet dat dit niet aangepakt kan worden. Ze komen er keer op keer mee weg. Hebben een bewijs van post.nl dat het pakket is afgeleverd ....dat er geen schoenen inzitten maar een zonnebril is jou woord tegen dat van hun. Door het bewijs van afleveren zijn ze gedekt voor verdere stappen.
 2. Auteur
  Julian97
  Datum
  Sebastianbader.de reageert nergens op. Let op.... zo gaan ze er dus mee weg komen. Hoe kan je mensen waarschuwen om hier niks te kopen. Je krijgt ipv schoen een nep zonnenbril. En omdat zij dan een bevestiging hebben van post.nl hebben ze bewijs dat er iets geleverd is aan je adres. Dat het geen schoenen zijn daar komen ze mee weg.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Julian97
Datum
Uiteindelijke oplossing
Niks meer gehoord dus geld kwijt 😡😡
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Sebastianbader.de?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen