Wij vinden dat Selektvracht [Opgeheven] hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Selektvracht [Opgeheven]: Niet aanwezig????????? Wel dus
De 11e zou mijn bestelling van V & D thuis bezorgd worden met code 3SVND172925401 tussen 18.00 en 21.00 uur. Wij waren gewoon thuis, er wordt beweerd na 21.00 dat erniemand thuis was, buren waren thuis hebben niemand gezien. Email gestuurd naar V & D met klacht en ook naar Selektvracht. geen reactie. Vandaag zou er weer bezorgd worden, expres een notitie bij de bel gehangen B.G.G. afleveren bij de buren. Wat staat er na 21.00 er is niemand aanwezig, wat is dit voor een bedrijf/bezorgers. Geen zin om een pakket te bezorgen en zetten maar wat neer bij de track en trace. Te schandalig voor woorden en zeker omdat er geen reactie op je klacht komt.Gewenste oplossing
De vermeende bezorger die tussen 18.00 en 21.00 uur hoorde te komen hierover aan te spreken en het fatsoen te hebben op je klacht-email te reageren- Status