Opgelost door Senioren Voordeelpas: Onmogelijk om seniorenvoordeelpas op te zeggen

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 318882
Gebruiker
G.J. Schellekens
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Sinds jan. 2018 heb ik een seniorenvoordeelpas. In de praktijk maak ik er géén gebruik van. Daarom wil ik graag opzeggen, maar dat lukt me niet. Mijn computer waarschuwt mij dat deze site mij wil misleiden en/of gegevens probeert te stelen. Het dringende advies is dan ook om deze site te verlaten. Hoe kan ik toch mijn lidmaatschap opzeggen?

De oplossing

Een schriftelijke bevestiging dat ik mijn lidmaatschap opgezegd heb.

1 reactie

 1. Auteur
  Senioren Voordeelpas
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste meneer Schellekens,

  Bedankt voor uw reactie op Klachtenkompas. Het is erg vervelend om te lezen dat u niet verder kan op onze website vanwege een veiligheidsmelding! Ik kan u verzekeren dat onze website veilig is, waarom u een waarschuwing krijgt is voor ons dus ook een raadsel.

  Uiteraard zullen we uw annulering direct verwerken, ik zal u de bevestiging per e-mail sturen vanuit het adres klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl. Mocht u binnen een half uur geen bericht hebben ontvangen dan horen we het graag! U mag ons ook elke werkdag tussen 17.00 en 21.00 uur bellen op het nummer 085 0700 900, u krijgt dan één van onze medewerkers aan de lijn die uw vragen graag beantwoordt.

  Met vriendelijke groet,

  Claudia
  Team Seniorenvoordeelpas

Uiteindelijke oplossing

Auteur
G.J. Schellekens
Datum
Uiteindelijke oplossing
Ik heb de schriftelijke bevestiging ontvangen dat mijn lidmaatschap m.I.v. 15 jan 2019 stopt. Seniorenvoordeelpas vindt het vervelend dat ik een waarschuwing kreeg op hun site, want zij zeggen dat die 100 % vertrouwbaar is.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Senioren Voordeelpas?