Wij vinden dat ShopVIP hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door ShopVIP: Starre houding klanten service
Ik heb uit het niets een hele hoge rekening gekregen. Schijnt dat er gebeld is met een vaag 0609 nummer. Internet staat er vol mee over dit dubieus nummer, maar niks aan te doen, je moet betalen. Uit angst voor herhaling hebben we de telefoon uitgezet. Heeft niks geholpen, alsnog een rekening van 150 euro. Weer heen en weer met klantenservice, Tja, ze snapten ook niet hoe het kan, maar je moet wel betalen. Al met al praten we over een rekening van 500 euro. Aangezien je niks kunt bewijzen, moet je maar betalen. Prima, wil wel betalen, maar kan niet meer missen dan 50 euro in de maand. Nu gaat het om 13 euro, maar ze willen met alle geweld 63 euro in de maand, terwijl ik echt niet meer kan missen. Ze houden gewoon vol, 63 euro. Ik vind dit echt niet normaal terwijl degene van klantenservice mij ook niet kan vertellen hoe er gebeld is, terwijl de telefoon uit staat. Dat word verder ook niet uitgezocht. Is het dan zo erg dat je 50 betaalt in plaats van 63? Ik wil toch betalen?Gewenste oplossing
Dat ik toch die 50 euro kan betalen ipv 63. Voor die andere toestanden word er al niks aan gedaan, is het dan zon ramp? Ik wil toch betalen.- Status