Klacht Slimfruit.nl: Misleidende reclame Slimfruit en onterechte incasso van bankrekening

Klachtnummer
# 177769
Gebruiker
J.G.H. Langen
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Via FB een gratis proefpakket van Slimfruit aangevraagd. Deze betaalt en ontvangen.
Op face book stond vermeld dat er geen verplichtingen waren en je alleen verzendkosten voor een proefpakket moest betalen. Hier heb ik toestemming voor gegeven. Vervolgens kreeg ik een mail waarin stond dat ik een abonnement afgesloten had. Eerst geprobeerd om telefonisch contact op te nemen maar na herhaaldelijk lang in de wacht te hebben gestaan werd de verbinding steevast verbroken. Meteen middels een mail aangegeven dat ik geen abonnement heb afgesloten en ook niet akkoord ga met incasso. Tevens verzocht om te reageren op mijn mail. Geen reactie. Nu werd er plots 68,00 euro van mijn rekening afgeschreven. Dit heb ik teruggevorderd en tevens de incasso van Slim Fruit geblokkeerd. Dit is toch echt misleidende reclame. Dit kan toch niet.?

De oplossing

Ik heb geen abonnement bij Slim Fruit afgesloten. Heb hier zeker ook niet voor getekend
Heb slecht toestemming gegeven voor eenmalig afschrijven voor de bezorgkosten van het gratis proefpakket.
Ik wil graag van Slimfruit een bewijs zien van dat ik een abonnement heb afgesloten bij hun en niet andersom. Dit kan toch niet.?
Ik verwacht van het bedrijf dat ik geen verdere rekeningen meer ontvang en dat ze zich houden aan hun eigen reclameboodschap.

3 reacties

 1. Auteur
  Slimfruit.nl
  Datum
  Geachte mevrouw Langen,

  Vervelend dat u het zo naar heeft ervaren!

  Wij als Slimfruit willen uw graag verder helpen en zoeken naar de juiste oplossing.

  Om uw klachten en vragen zo goed en snel mogelijk af te handelen verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen.

  U kunt ons bereiken met de volgende contact gegevens .

  Wij excuseren alvast voor het ongemak.

  TEL NL: 085 888 07 74 (bereikbaar tussen 12:00 - 17:00)
  EMAIL : info@slimfruit.nl

  Met vriendelijke groeten,

  Team SlimFruit
 2. Auteur
  J.G.H. Langen
  Datum
  *In hun reactie op mijn klacht vraagt Slim Fruit om telefonisch contact op te nemen. Ze zijn echter absoluut niet telefonisch bereikbaar. Ik heb diverse keren geruime tijd in de wacht gestaan en de verbinding werd steevast verbroken. Ik ben absoluut niet van plan om hier ook nog maar enige tijd, geld of energie in te steken.

  *Slim Fruit weet mensen wel te vinden om onterecht geld te innen. Maar reageert niet individueel op een klacht. Er wordt niet inhoudelijk op mijn klacht gereageerd.
 3. Auteur
  J.G.H. Langen
  Datum
  *Slim Fruit reageert niet inhoudelijk op de mail die ik verstuurd heb. Deze mail heb ik daags na de ontvangst van de tabletten verstuurd. Hierin geef ik duidelijk aan dat ik geen abonnement heb afgesloten. Tevens vraag ik om hun reactie op deze mail. Er volgt geen reactie.
  Slim Fruit reageert niet individueel op een klacht. Er wordt niet inhoudelijk op mijn klacht gereageerd. Er is geen bereidheid om constructief tot een oplossing te komen.

Ook een klacht indienen over Slimfruit.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen