Opgelost door SlimQ3: Geen overeenkomst aangegaan en toch verplicht 3 nazendingen af te nemen.
Ik heb eeb gratis proefpakket ontvangen wat ik niet besteld heb. Meerdere personen werken op mijn laptop, ook kleinkinderen, maar niemand zegt iets besteld te hebben. Ik heb ook niets getekend en ben ook geen overeenkomst aangegaan. Enkele weken later kreeg ik een vervolgzending welke ik niet besteld had. Deze zending heb ik meteen geretourneerd waarop ik een mail kreeg van SlimQ3 dat ik me geabonneerd had op 3 vervolgzendingen en verplicht was deze af te nemen. Ik heb toen een boze mail teruggestuurd dat ik niets met ze te maken wilde hebben en dat ze bezig waren met oplichting om mensen op een slinkse manier geld afhandig te maken. Tevens heb ik ze verteld dat ik iedere nazending meteen zal retourneren. Weer kreeg ik een mail dat ik toch verplicht was om 3 vervolgzendingen af te nemen. Ze vertelden er niet bij wat de kosten waren, maar op internet heb ik gelezen dat dit € 60,00 per zending zou zijn. Ik ben zeker niet van plan om de zendingen te accepteren.De oplossing
Ik wil van de vervolgzendingen af want ik ben geen abonnement van 3 vervolgzendingen aangegaan.Uiteindelijke oplossing