Klacht SnappCar: ik was bedrogen door snappcar

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 531832
Gebruiker
Ahmed Dakhlaoui
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik heb een auto gehuurd en ik wil verlengen maar ik zag dat zij hebben mij geblokkeerd. Dus ik kan niet uitchecken .en zij hebben ook mail gestuurd met enorme gek bedrag dat ik moet aan hun betalen omdat ik had andere auto eergisteren gehuurd en er is schade dus ik he de bedragen berekent total its van 1575€ .dus vandaag ik heb contact met de verhuurder en ik heb haar gevraagd heb echt schade in jou auto omdat volgens mij er is nex met jou auto .zij zegt nee ik heb nex gezegt en dat klopt ook niet mijn auto was in orde en zij weet niet waroom hebben zij zo gedaan.
Dus ik heb bijna 2uur bezig met bellen om iemand te bereiken om te vragen wat is in de hand . Eindelijk ik hem een mevrouw zij heet "Nunu" ik heb uitgelegd its van 5minute zij zegd ik kan nex doen en dan een een keer she hang up the phone .maar de verhaal was erger ik kan echt niet goed chrijven om alles duidelijk in Nederland. Maar ik heb nog 250€ borg bij hun. En ik heb helaas andere auto van andere verhuurder nog buj mij en ik kan niemand berieken omdat zij heb mij geblokkeerd. Dus ik ga morgen proberen bij de politie bureau de auto daar laaten en aangifte doen tegen snapcar .en verder juridisch stappen nemen.
En nu naar deze klacht zij gaan ook gelijk andere diplomatieke uitleg of its terug chrijven als altijd .en dat ik moet hun regelen goed lezen en zo ...maar geloof mij rler is alleen maar onzin.omdatbals ik had niet gelijk zij gaan nex terug schrijven of antwoorden.
Maar in dit geval ik heb alle bewijsstukken en zijn zo duidelijk.
Even opletten met dit platform.

De oplossing

Mijn geld terug .

1 reactie

 1. Auteur
  SnappCar
  Datum
  Hoi Ahmed, bedankt voor het achterlaten van jouw review. We zien dat er een hoop is mis gegaan bij deze boeking. Het is de bedoeling dat wanneer je andermans auto huurt op het platform, je hier ook netjes en respectvol mee omgaat. We hebben via de mail reeds uitgelegd dat daarbij ook hoort dat je de auto op de afgesproken tijd en schoon terug brengt. Je kunt ons altijd een bericht sturen als je nog vragen hebt omtrent de afwikkeling van deze boeking. Wij zijn bereikbaar via het contact formulier op onze helpcenter pagina: support.snappcar.nl.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Ahmed Dakhlaoui
Datum
Uiteindelijke oplossing
Ik krijg nog geen antwoord, dus nu ga ik een aangifte doen tegen snappcar en contact met mijn advocaat om een recht zaak tegen snappcar medewerkers en Allianz .
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Reageer

Is dit jouw klacht? Log dan in om te reageren

Ook een klacht indienen over SnappCar?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen