Klacht Solar Svea: slechte after sales en communicatie

Klachtnummer
# 650132
Gebruiker
D.H. Ketting
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Svea Solar toont erg slechte after sales.

Begin 2022 akkoord gegaan met de offerte nadat duidelijk besproken was dat uitbreiding van het aantal panelen geen probleem zou zijn, m.u.v. plaatsing op de dakkapel met het oog op de mogelijk te lage draagkracht van het dak.

Panelen zijn 16-05-2022 tot tevredenheid geplaatst en ook het corrigeren van enkele slecht teruggeplaatste dakpannen was binnen een dag geregeld.

Na telefonisch contact begin december 2022 werd mij verteld dat bijplaatsen van 3 extra panelen op daarvoor bestemde muurbeugels (die ik buiten Svea om zou laten plaatsen) niet mogelijk was i.v.m. eventuele garantie (?) problemen.

Toch mijn ongenoegen nog per email verstuurd met de vraag hoe dat de verklaren zou zijn. Op die email heb ik na 3 weken op 13 januari 2023 een reminder gestuurd aangezien Svea niet reageerde.

Svea reageerde op 19-01-2023, dus weer bijna een week later, met het excuus dat men door personeelstekort pas later kon reageren. Vreemd genoeg gaf Svea Solar echter deze keer wel aan in hun antwoord aan dat bijplaatsen helaas in 2023 niet meer mogelijk was door de enorme drukte! Dus in bijna 1 jaar tijd zou bijplaatsen van 3 panelen niet mogelijk zijn. Ze hoopten dat in de toekomst wel te kunnen doen.

Op 14-02-2023 wordt mij dan ook nog gevraagd om "zonne-ambassadeur" voor Svea Solar te worden ! Lijkt me overbodig mijn reactie hier weer te geven, maar ik heb heb naar aanleiding daarvan nog wel even op 14-04-2023 per email mijn mening over de gang van zaken gegeven. Lijkt bijna wel vanzelfsprekend, maar Svea Solar heeft daarin geen reden gezien te reageren.

Gewenste oplossing

binnen een fatsoenlijke termijn panelen bij plaatsen, eventueel via een externe supplier, wat Svea Solar volgens mij toch al doet

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Solar Svea hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Solar Svea?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen