Klacht SPARTA: Kosten vervangen gebroken frame SPARTA elektrische fiets

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 367411
Gebruiker
Jolandavanatteveld
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Van mijn 6 jaar oude SPARTA ION DT elektrische fiets tijdens fietsen frame volledig in 2 en gebroken. Fiets naar dealer gebracht en te horen gekregen dat ze binnen 6 weken een nieuw frame opsturen. Echter moet voor het overzetten ruim 300 euro zelf betalen. Heb contact gezocht met SPARTA en ze beroepen zich natuurlijk op de kleine lettertjes garantiebewijs. Ik ben echter van mening dat het geleverde en duur betaalde product van een dermate inferieure kwaliteit is dat het breken van de fiets Sparta aan te rekenen is en volledig vergoed zou moeten worden. Is bij een ander model Sparta dat veelvuldig te kampen had met framebreuk wel gebeurd. Ze gaan prat op hun z.g. hollandse kwaliteitsproduct maar van enige service nog nooit gehoord. Moeten zich dood schamen. Als de motor van jouw koelkast tijdens garantieperiode kapot gaat wordt deze kosteloos gerepareerd of de koelkast vervangen. Sturen toch ook geen onderdelen op met het bericht : maak de rest zelf maar in orde.

De oplossing

De volledige overzetkosten betalen

Bijlagen

2 reacties

 1. Auteur
  Jolandavanatteveld
  Datum
  Heb buiten gebroken frame al minimaal 1600 euro onkosten gehad. 2 x batterij, 2 x display, 2 x displayhouder, 3 x bevestiging batterij. En daarbuiten nog minmaal 10 x ter reparatie geweest omdat ie er mee ophield. Koop s.v.p. geen SPARTA als u een kwaliteitsproduct wilt en gaan er van uit dat klagen bij SPARTA geen zin heeft.
 2. Auteur
  Jolandavanatteveld
  Datum

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Jolandavanatteveld
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen vergoeding overzet kosten en de door gebroken frame eveneens gebroken kabelboom. Zeer slechte service. Koop s.v.p. geen Sparta producten
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over SPARTA?