Klacht Special Pink: Betaalde product niet ontvangen en geen reactie op contactpogingen

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 270186
Gebruiker
KW7331
Datum
0 reacties

Details

Klacht

5 weken geleden heb ik als cadeautje voor mijn dochters eerste verjaardag het steigerhouten keukentje Nina besteld (incl. Greywash) en €410 euro betaald (incl. €50 verzendkosten). Na de bestelling kreeg ik gelijk een mailtje dat ze de bestelling en betaling ontvangen hadden en dat ze het keukentje gingen maken.

Tussendoor nog mailcontact over levering etc. Afgesproken dat ze het keukentje zouden verzenden via DHL in de week van 31 juli. Op 27 juli het laatste mailcontact gehad en sinds dien geen reactie meer gekregen op mijn mailtjes. Ze hebben geen telefoonnummer op de website staan dus ik kan alleen maar mailen. Ondertussen is het 12 augustus en heb ik nog steeds geen keukentje en wel €410 euro betaald. Ik krijg nu het gevoel dat ik opgelicht ben.

Gewenste oplossing

Geboden oplossing
Ik kreeg na het plaatsen van mijn klacht op Klachtenkompas een excuus mail van Sanne van Special Pink met de belofte dat het keukentje alsnog opgestuurd zou worden. Maar we zijn nu weer ruim 1,5 week verder en nog niks ontvangen/gehoord. Echt schandalig! Op alle mogelijke manieren geprobeerd contact te krijgen (Facebook, mail, chat op website) maar krijg nergens gehoor.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Special Pink?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen