Klacht Specsavers: Multifocale bril

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 126660
Gebruiker
TreborZ
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Op 28 juli j.l. oogmeting gehad en een bril uitgezocht en vooraf moeten betalen - ik begrijp nu waarom. Bril was na +/- 14 dagen klaar. Ik zag nog slechter met als zonder deze bril en het bleek dat de glazen verkeerd geslepen waren. Er moesten dus nieuwe glazen worden geslepen en men beloofde spoed (14 dagen of minder) omdat ik een paar dagen met vakantie ging. Ik bel op 2 september naar Specsavers Leyweg Den haag en er werd mij medegedeeld dat het nog wel 14 dagen tot 4 weken kon duren. Ik kon wel zolang de andere bril gebruiken waar ik slechter door zag. Van de beloofde spoed is duidelijk niets te merken en twee maanden wachten op een bril vind ik wel erg lang en van bijzonder slechte service getuigen. Ik heb mijn vorige brillen bij Hans Anders gekocht en deze waren altijd meteen goed, maar zoals de reclameboodschap zegt: Zo is het niet bij Specsavers.

Gewenste oplossing

Een bril waar ik scherp mee kan zien a.s.a.p. of geld terug.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Specsavers is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    TreborZ
    Datum
    Specsavers vond het niet nodig om te reageren. Ik heb nu wel mijn bril - eindelijk, maar een reactie had een blijk kunnen zijn dat Specsavers zijn clientèle ernstig neemt. Ik ben in ieder geval klaar met deze opticien. Terug naar Hans Anders.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Specsavers?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen