Opgelost door Specsavers: weigeren tegoedbon

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 142216
Gebruiker
Ineke
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Bij de aanschaf van een gehoorapparaat heeft mijn moeder van Specsavers Zierikzee een tegoedbon van € 150,00 gekregen, zelf te gebruiken of om weg te geven en overal inwisselbaar. Op 21 november heb ik mijn ogen laten opmeten bij Specsavers Ede en glazen uitgezocht en de bon tevoorschijn gehaald, ( die ik al had laten zien bij het maken van de afspraak ). Men zei de bon niet te kennen en dat ik de bon niet in kon wisselen, alleen in Zierikzee. Zowel in de brief als de bon staat niet vermeld dat die alleen inwisselbaar is in Zierikzee. Ik heb een email naar Specsavers Nederland gestuurd en brief en bon als bijlage meegestuurd. Het antwoord van Specsavers :De waardebon die is uitgegeven is inderdaad winkelgebonden. Onze excuses dat het niet duidelijk is overgekomen. De winkelpartners en de audiciens zijn zelfstandige ondernemers en daarom moet de bril worden aangeschaft waar het hoortoedtel is gekocht.

De oplossing

Dat Specsavers Ede de bril met tegoedbon wel gaat verzorgen en dat ze eventueel zelf met Zierikzee naar een oplossing gaan zoeken over de voor hun geleden derving van € 150,00.

2 reacties

 1. Auteur
  Specsavers
  Datum
  Goedendag,

  Bedankt voor uw reactie.

  Wij hebben hierover nogmaals overleg gehad en u kunt de waardebon wel inleveren en gebruiken in de winkel Ede. Wij hebben hen hiervan op de hoogte gesteld.

  Excuses voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,
  Sabrina Groen
 2. Auteur
  Ineke
  Datum
  Heel blij mee !

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Ineke
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Specsavers?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen