Klacht Spelpunt: Vals spelen opdoeken die site
Er winnen elke dag dag in dag uit van smorgen vroeg tot savonds laat dezelfde mensen. Ik hou dit nu al een paar dagen in de gaten maar kloppen doet het niet, Ik zelf ben over 2 namen de afgelopen dagen ruim 7000 punten kwijt en de andere zien we ook maar winnen die worden groter en groter. Als je een klacht indient bij spelpunt krijg je altijd het geijkte antwoord over een of ander buro wat ze hebben ingehuurd. ja toen die er waren werd zeker alles op neutraal gezet zodat het eerlijk leek te gaan. Want dat ze de boel kunnen manipuleren blijkt wel want er zijn nu , enkele kamers waar je met meerdere personen wint dus ook dat zetten ze op de een of andere manier erin . Maar het wordt tijd dat iemand daar zo eens binnen valt om de boel te controleren en niet op afspraak. Superbingo dito met een sterretje winnen ook altijd dezelfde ik speel vanaf het begin bingo maar een super nog nooit gewonnen. En als ze van lastige spelers af willen zou zeggen punten uit betalen en bannen.Gewenste oplossing
Gewoon eerlijk spel en geen vaste namen alleen maar laten winnen en af en toe eens een vreemde gaat opvallen.De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: