Klacht Spelpunt: Vals spelen opdoeken die site

Klachtnummer
# 65705
Gebruiker
Dolletje3
Datum
4 reacties

Details

Klacht

Er winnen elke dag dag in dag uit van smorgen vroeg tot savonds laat dezelfde mensen. Ik hou dit nu al een paar dagen in de gaten maar kloppen doet het niet, Ik zelf ben over 2 namen de afgelopen dagen ruim 7000 punten kwijt en de andere zien we ook maar winnen die worden groter en groter. Als je een klacht indient bij spelpunt krijg je altijd het geijkte antwoord over een of ander buro wat ze hebben ingehuurd. ja toen die er waren werd zeker alles op neutraal gezet zodat het eerlijk leek te gaan. Want dat ze de boel kunnen manipuleren blijkt wel want er zijn nu , enkele kamers waar je met meerdere personen wint dus ook dat zetten ze op de een of andere manier erin . Maar het wordt tijd dat iemand daar zo eens binnen valt om de boel te controleren en niet op afspraak. Superbingo dito met een sterretje winnen ook altijd dezelfde ik speel vanaf het begin bingo maar een super nog nooit gewonnen. En als ze van lastige spelers af willen zou zeggen punten uit betalen en bannen.

Gewenste oplossing

Gewoon eerlijk spel en geen vaste namen alleen maar laten winnen en af en toe eens een vreemde gaat opvallen.

4 reacties

 1. Auteur
  Spelpunt
  Datum
  Beste Dolletje3,Dank je voor je bericht op Klacht.nlJe geeft aan dat er al contact is geweest over het spelverloop. Graag zouden we nogmaals contact met je willen opnemen om het opnieuw te bespreken en je twijfels weg te nemen. We zijn op werkdagen tot minimaal 17:30 uur bereikbaar op 070-4272970. We hopen snel van je te horen.Met vriendelijke groet,Het Spelpunt Webcare Team.
 2. Auteur
  Dolletje3
  Datum
  Had niet anders als dit antwoord verwacht maar ik ben gelukkig niet de enige die zo twijfels over de eerlijkheid van spelpunt heeft.
 3. Auteur
  Spelpunt
  Datum
  Beste Dolletje3,De publieke antwoorden zijn vaak minder gericht op een specifieke oplossing voor een speler. Dit is omdat er vaak sprake is van persoonlijke informatie wat niet iedereen hoeft mee te lezen.
  Dit is ook waarom we adviseren te bellen zodat we advies en oplossingen op maat kunnen geven. Ik wil je nogmaals uitnodigen om contact met ons op te nemen via 070-4272970.
  Groetjes Spelpunt
 4. Auteur
  Dolletje3
  Datum
  Hoef niet te bellen want ook dan krijg je het geijkte antwoord over dat buro maar heb aardig wat screens , elke dag dezelfde namen die winnen niet 1x en dan delen nee wel 25x per dag . Ben nu zelf met 2 namen al heel wat punten kwijt , begint wel vreemd te worden maar gelukkig sta ik niet alleen en nu jullie samen zijn gegaan is het nog een grotere troep , de super met 900 man hoe kan je dat verkopen, Maar nog elke dag dezelfde namen die maar binnen lopen en dezelfde die heeel af winnen

Ook een klacht indienen over Spelpunt?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen