Klacht Sportcity: Weg hier zsm

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 320487
Gebruiker
Fitguy
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Sportcity haarlem: onaardig niet service gericht personeel en management, klote douches met pisstraal, warme kleine kleedruimtes met te weinig bankjes, sauna of stoombad om de haverklap stuk, hele vieze wc’s die stinken, slechte begeleiding, kortom big no no no

De oplossing

Heb opgezegd, na ruzie met de asociale mamager van sportcity haarlem met die baard, gelijk dreigen dat ik maar naar een andere sportschool moest gaan. Terwijl meneer niets dan aannames deed, niet naar zijn klanten luistert. Alles al veel vaker aangekaart en wordt nooit iets mee gedaan, hoop dat zij failliet gaan!

1 reactie

  1. Auteur
    Sportcity
    Datum
    Dit is onze laatste reactie
    Hartelijk dank voor je uitgebreide bericht. We hebben contact opgenomen met de clubmanager van Haarlem en de regiomanager. Wij herkennen ons absoluut niet in de eerdergenoemde klachten, maar we betreuren het dat je het op deze manier ervaren hebt.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Fitguy
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen, zij ontkennen alles, terwijl iedereen het op de sportschool over deze problemen heeft. Hoezeer kun je de andere en verkeerde kant op kijken. Zal wel een grote organisatie zijn die op lokaal niveau geen klap kan schelen. Dit is trouwens al de derde keer hoor dat er zaken worden aangegeven en er niets maar dan ook niets mee wordt gedaan. Ik ben weg bij deze sportschool in ieder geval, wat een klote service en slechte sportschool.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Sportcity?