Opgelost door Spotta: folders al weken niet ontvangen

happy Opgelost
Ilonagoes

Al maanden problemen met het ontvangen van de folders, we krijgen vaak 1 keer folders en dan weer weken niet.

Wekelijks de folders binnen krijgen.
happy

Spotta
    Geachte mevrouw Goes,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor. Wij hebben de bezorgerscoördinator in uw wijk geïnformeerd en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op maandag of dinsdag in uw brievenbus ontvangt.

Alle folders online
    Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet, Spotta Klantenservice
    Ilonagoes
    Fijn dat de bezorgcoordiator is geïnformeerd, ,nu hopen dat we de folders krijgen.

Ook een klacht indienen over Spotta?