Klacht Spotta: Geen folders al 2maanden niet

Petraspindler1987

Wij krijgen al meer dan 2maanden geen folders hier in delft aan de westplantsoen

Dat er folders komen ik krijg 2maanden al niks meer

Spotta
    Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Graag vernemen wij van u welke folders u niet ontvangt. Er zijn namelijk meerdere folderverspreiders. Axender is bijvoorbeeld een grote andere partij (de Koopmap). Zij verspreiden het pakket met onder andere Albert Heijn, Kruidvat en Trekpleister. U kunt Axender bereiken via het telefoonnummer: 030 - 755 69 30 of via hun contactformulier: https://www.axender.nl/klantenservice/klachtenformulier/

Spotta is verantwoordelijk voor het verspreiden van de folders van onder andere Aldi, Blokker, Lidl, Praxis en Gamma. Het Spotta folderpakket is te herkennen doordat de folders in plastic folie bezorgd worden.Mocht u deze folders niet ontvangen dan vernemen wij dat graag van u. U kunt altijd rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-8682000 (keuzetoets 1) of via het contactformulier op onze website https://www.spotta.nl/klantenservice

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Klantenservice Spotta
    Petraspindler1987
    Van spotta
    Spotta

Ook een klacht indienen over Spotta?